Главна / Друштво / ЈП „МРЕЖА МОСТ“ оснажује своје медије на КиМ

ЈП „МРЕЖА МОСТ“ оснажује своје медије на КиМ

Захваљујући упорношћу и преданошћу руководства и радника ЈП „Мрежа Мост“ на унапређењу својих медија на Косову и Метохији, Радио Грачаница је ових дана добила нову опрему, захваљујући којој ће у многоме побољшати квалитет програма.

Гостујући у  новоопремљеном студију Радио Грачанице директорка ЈП „Мрежа Мост“ Слађана Иванчевић и председник општине Грачаница Срђан Поповић   пожелели су нашем медију успех у даљем раду.

У телефонском укључењу у емисији „Пријатно поподне“ на таласима Радио Грачанице,  директорка Иванчевић је најпре захвалила председнику општине Грачаница на одличној сарадњи, коју има са нашом медијском кућом и са читавом „Мрежом Мост“ и што је управо он први гост који ће отворити коришћење нове опреме.

Иванчевић је радницима Радио Телевизије Грачаница пожелела да опрему користе као добар домаћин и да наставе да раде у истом континуитету као и до сад.

„Желим да ваш програм сада буде много квалитетнији и бољи , а свим својим колегама, нашим суграђанима, слушаоцима, као и нашим гледаоцима желим срећне Ускршње празнике.  Желим пуно среће и здравља, али пре свега мир за све нас на Косову и Метохији и сматрам да би то већ једном требало да се обистини”, казала је директорка Иванчевић.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић рекао је да је Радио Грачаница свих претходних послератних година била управо „глас Срба са косова и Метохије и на прави начин извештавала о томе шта се дешава на овим просторима”.

„Захваљујем се директорки Иванчевић на лепим речима и надам се да ће наша сарадња и у будуће бити на одличном  нивоу као и дом сада , а општина Грачаница ће увек бити ту за сарадњу и подршку вашој медијској кући“, казао је Поповић.

Поповић је истакао да ће општина Грачаница  као и до сада радити и бити на услузи свим својим грађанима, али ће и уложити све своје снаге и на урбанизацији, како би ово место постало прави административни центар.

„Ја сам посебно као градоначелник Грачанице поносан и срећан што још постоји енергије, снаге и  храбрости нашег народа овде да се суочи са свим проблемима, али и са друге стране људима који раде у локалној самоуправи,  да имају идеје на који начин ту њихову храброст и енергију  да каналишу кроз развојне програме које има наша општина“, казао је Поповић.

Поповић је истакао да ће општина Грачаница наставити да ради на решавању два кључна проблема овдашњег становништва, а то су стамбено питање и незапосленост.

Check Also

Петар Петковић: Фон Крамон покушала да од Срба са КиМ направи легитимне мете у које је дозвољено пуцати

Нескривена албанска лобисткиња Виола фон Крамон покушала је вечерас да од Срба са Косова и …