Главна / Вести / Косово и Метохија / Наставља се кампања, Горан Ракић у О.Ш. “Бранко Радичевић”

Наставља се кампања, Горан Ракић у О.Ш. “Бранко Радичевић”

Другог дана кампање, кандидат  Српске листе за градоначелника Општине Северна Митровица Горан Ракић обишао је ОШ „Бранко Радичевић”.Директор ове просветне установе Иван Запорожац  истакао је одличну сарадњу коју је школа имала са Ракићем током њхеговог првог мандата а која је резултирала  реновирањем школског објекта и набавком нових учила.

„Ми смо у школи много тога променили. На првом месту, обновили смо фискултурну салу, све подове,  столарију, тоалете и добили нова наставна средства. Захваљујући свим тим донацијама, ми напредујемо“ рекао је Запорожац и позвао грађане да изађу на изборе јер како је рекао од тога зависи опстанак српског народа на Косову и Метохији.

Ракић је обећао да ће сарадња локалне самоуправе са овом школом бити настављена и у будуће.

„Без вас нећемо имати будућност, а будућност су наша деца. Имаћемо и даље пуну сарадњу,  имаћемо пуно размена мишљења. И можда нам се некада мишљења и ставови неће подударати, али   општи интереси су изнад свега и зато вас молим да и даље будете јединствени и сложни,  јер једино тако ће наша деца имати бољу будућност у нашем граду“ поручио је Ракић.  Касније у току дана, на тргу код споменика Кнезу Лазару, постављен је штанд на коме је грађанима дељен пропагандни материјал.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Јевтић: Посета народних посланица Штрпцу значајна подршка

Дубравка Филиповски, Снежана Пауновић и Дубравка Краљ, народне посланице у Скупштини Србије, посетиле су данас …