Главна / Вести / Косово и Метохија / Срби против оснивања Савеза за КиМ

Срби против оснивања Савеза за КиМ

Према информацијама, данас је Савез за Србију требало да формира тзв.Савез за Косово и Метохију на састанку у Дому културе у Грачаници. Међутим, до овог састанка није дошло јер су се мештани Грачанице окупили у дворишту Дома културе и закључали капију, како би спречили представнике СЗС да формирају, по речима мештана, један овакава “сраман” савез.
“Ово је један од политичких аката који је у овом тренутку најмање потребан Србима са Косова и Метохије. Разбијање јединства је оно се овим политичким скупом сигурно ради да ли су људи који организују овако нешто свесни тога или не. Ова ситуација је у овом тренутку нама на КиМ најмање потребна”, истакао је мештанин Грачаница Небојша Перић.
“Ово је апсурдно. Дошли су овде да разбију јединство нашег народа, а ми смо дошли да подржимо нашег председника Вучића јер је то челична песница која нас држи”, казао је Владица Славић.
Лидери СЗС се нису појавили у грачанички дом културе, већ су се ненајављено и то само појединим медијима, обратили на Газиместану.

Check Also

Селаковић: Ни око чега са тим људима не можете да се договорите

Министар спољних послова Никола Селаковић изјавио је данас у Бриселу, након нове рунде дијалога, да …