Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић са сарадницима обишао радове на асфалтирању улица у Грачаници.

Срђан Поповић са сарадницима обишао радове на асфалтирању улица у Грачаници.

 У Грачаници је данас завршено асфалтрирање две улице. Једна од њих је „ Девет Југовића“ у делу Грачанице где је последњих година изграђено двадесетак кућа док се друга улица“Голешка“ која је такође асфалтрирана налази на Падалишту и њено асфалтрирање је било неопходно пошто се такође налази у веома насељеном делу а повезује примарну улицу према Падалишту и примарну улицу секундарног прилаза Ајвалији.

Председник општине Грачаница Срђан Поповић обишао је радове на асфалтрирању и том приликом је изјавио да је ово само наставак инфраструктурног уређења те да се ове године планира асфалтрирање улица у дужини од око 10 километара.

„ Обишао сам радове и могу рећи да сам задовољан. Но важније од свега је да сам разговарао са мештанима и да сам директно од њих чуо колико им све ово значи. У оба дела Грачанице где смо данас асфалтрирали улице живи и пуно младих брачних парова са децом. Мислим да ћемо им овиме живот у нашој општини учинити бољим“,казао је Поповић током обиласка радова.

Дужина улица чије је асфалтрирање данас завршено износи 820 метара.

Средства за асфалтирање обезбедила је општина Грачаница у оквиру дугорочног пројекта- Асфалтирање локалних улица у локалној самоуправи, који подразумева санацију и реконструкцију приоритетних улица на територији општине Грачаница.

Check Also

Министар Ракић разговарао са генералном секретарком ОЕБС-а о политичкој и безбедносној ситуацији

Министар за заједнице и повратак Горан Ракић се данас састао са генералном секретарком Организације за …