Главна / Вести / Косово и Метохија / Тужићу Јеремићеву Народну странку, уписали ме без пристанка у чланство фалсификованим потписом!

Тужићу Јеремићеву Народну странку, уписали ме без пристанка у чланство фалсификованим потписом!

Зоран Стојковић из Партеша код Гњилана учлањен је у Народну странку Вука Јеремића, а да никад ни са ким из ове партије није имао контакт, због чега се спрема да их тужи. Како нам је објаснио Стојковић, њему је јутрос на мејл стигло обавештење из Народне странке да је примљен у чланство, што га је потпуно шокирало.

-Само што сам се пробудио и погледао на мејл, видим стигла порука од Народне странке. Захваљују ми што сам попунио приступницу и кажу да ће ме звати у наредним данима. Нисам могао да верујем шта читам, ту су и сви моји подаци, адреса где живим, број телефона, само су погрешили датум рођења – прича Зоран Стојковић.

На приступници коју је неко очигледно исписао уместо њега, стоји и електронски потпис, за који Стојковић каже да није његов већ фалсификован.

-Неко им је очигледно дао моје информације. Не знам ко и зашто. Чуо сам да је Јеремић претходних дана био овде у Пасјану, и да су му укупно два човека дошла да га виде. Вероватно му је у интересу да сада прикаже како су Срби с Косова и Метохије почели иза тога да приступају његовој странци. Срамота! – каже Стојковић за ТВ Мост.

Он је Народној странци одмах послао одговор са захтевом да га хитно избришу из регистра и поручио им је да ће их тужити.

-Бруке и срамоте једне! Ви који сте продали Космет усуђујуете се да долазите овде, још крадете и податке и хоћете да прикажете како вас људи подржавају. Зато ћете као и увек платити гнев народа на изборима – написао је Стојковић.

По његовим речима, постоји велика могућност да су на овај начин у Народну странку на силу уписани и још неки људи с Косова и Метохије, али то још не знају.

Извор: Тв Мост

 

Check Also

Обележено 19 година од убиства деце у Гораждевцу-Живимо као јагањци међу вуковима поручује отац убијеног Панте Дакића

У цркви Рођења Пресвете Богородице у Гораждевцу, парастос убијеним српским дечацима Ивану Јововићу и Панти …