Главна / Култура / Невена Недељковић – Успешна у учењу, глуми, рецитацији

Невена Недељковић – Успешна у учењу, глуми, рецитацији

Невена Недељковић је млада глумица Аматерског позоришта Јанићије Поповић. Своју аматерску глумачку каријеру започела је још као дете у представи “Песник је крив за све” Театра Гето, након тога наступала је у готово свим представама које су се последњих година играле пред публиком, а запажену улогу остварила је и у представи “Кући” у режији Михајла Лаптошевића. Невена је завршила Гимназију и тренутно је опредељена да покуша да упише Академију драмских уметности.

– Искрено се надам да ћу уписати Академију. Бавим се глумом дужи низ година, волим то и осећам се пријатно док глумим. Надам се да ћу испунити та своја очекивања – каже Невена за Јутро РТВ Грачаница.

Невена је добитница признања и награда на дечјим позоришним фестивалима, а ове године представљала нас је и на Републичкој смотри рецитатора у Ваљеву, као победник Окружне смотре одржане у Грачаници.

Опширнији разговор можете погледати на видео снимку.

Check Also

Ансамбл Венац премијерно одиграо кореодраму „700“, на великој сцени Народног позоришта

Поводом 700 година манастира Грачаница, уз благослов Епархије рашко-призренске и косовско-метохијске, а покровитељство Министарства културе …