Главна / Вести / Србија / СНС Нови Бечеј однео убедљиво победу на изборима за Савет месне заједнице Нови Бечеј и Kумане

СНС Нови Бечеј однео убедљиво победу на изборима за Савет месне заједнице Нови Бечеј и Kумане

На управо одржаним изборима за Савет месних заједница у Новом Бечеју и Kуману, општински одбор СНС-а Нови Бечеј однео је убедљиво победу са досад невиђеним резултатом. Чланови СНС-а су освојили 13 од 13 места у Новом Бечеју. Укупан број уписаних бирача износио је 10.759. Од тога је на биралишта изашло 3.658, то јест 34% гласача. Грађани су бирали своје представнике између 40 кандидата који су се налазили на листи. Највеће поверење указали су члановима СНС-а, који су освојили чак 3 пута више гласова у односу на кандидате осталих странака.

Убедљиву победу СНС је однео и у Kуману. Од 9 чланова савета, Српска напредна страна одвојила је свих 9 места. Укупан број бирача у Kуману износио 2.597, а своје грађанско право искористило је 1.309 бирача, то јест 50,4%. Становници Kумана су имали избор од 23 кандидата на листи, а своје поверење указали су само члановима СНС-а.

Захваљујемо се свима који су изашли на изборе и још једном потврдили да је политика СНС-а једина права политика која вас води у бољу будућност.

Check Also

Петковић: Србија трн у оку због успеха, мета напада Вучић

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић оценио је данас да је Србија због својих успеха …