Главна / Спорт / Спорт КиМ / Лепосавић: У недељу почиње традиционални турнир у малом фудбалу “Пријатељство 2019.”

Лепосавић: У недељу почиње традиционални турнир у малом фудбалу “Пријатељство 2019.”

Традиционални турнир у малом фудбалу „Пријатељство 2019“, 47. по реду, у организацији Спортског футсал удружења „Лепосавић 2018“, у сарадњи са Спортско-туристичком организацијом, а под покровитељством општине Лепосавић, биће свечано отворен у суботу, 3. августа на школском терену Основне школе „Лепосавић“ у Лепосавићу, са почетком у 21 час. 

Овогодишњи организатори,  уз подршку локалне самоуправе, потрудили су се да у сусрет Светском првенству у кошарци, те вечери угосте велика имена српског спорта и на тај начин свим посетиоцима турнира приреде незабораван доживљај уз прослављене шампионе.

Почетак ове значајне спортске манифестације у нашој Општини обележиће присуство великана српске кошарке, садашњег селектора кошаркашке репезентације Србије, Александра Саше Ђорђевића и председника Кошаркашког савеза Србије, истакнутог репрезентативца, Предрага Саше Даниловића.

У складу са тим, планирано је да председник општине Лепосавић, г-дин Зоран Тодић са сарадницима, приреди пријем селектора кошаркашке репезентације Србије, Александра Саше Ђорђевића и председника Кошаркашког савеза Србије, истакнутог репрезентативца, Предрага Даниловића, у згради Општине, у 20 часова.

По завршетку пријема, следи обилазак храма Светог Василија Острошког у Лепосавићу, а након тога свечано отварање турнира у присуству прослављених шампиона, на школском терену ОШ „Лепосавић“, у 21 час.

Check Also

Након 20 година у Грачаници одржано фудбалско такмичење у категорији пионира и петлића

У организацији Фудбалског савеза Косова и Метохије данас је, на спортском комплексу у Грачаници,  први …