Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Ниједан напад није тако подмукао као онај који долази са леђа

СЛ: Ниједан напад није тако подмукао као онај који долази са леђа

“Ниједан напад није тако подмукао као онај који долази са леђа. Тако би се најбоље могло описати деловање градоначелника Шапца Небојше Зеленовића”, стоји у саопштењу Српске листе поводом данашњих дешавања у Скупштини града Шапца.

“Срби на Косову и Метохији са поносом се сећају најтежих дана када су храбри Шапчани заједно са нама храбро бранили српску нејач на Косову и Метохији 1998. и 1999. године, па је туга још већа када је прошле године пулен Душана Петровића, Зеленовић мимо државне политике наше земље склапао некакве споразуме са албанским политичарима”, наводе из Српске листе.

Према Српској листи, “овај класичан пример издаје српских интереса од стране Зеленовића је само наставак издајничке политике коју су спроводили Зеленовићеви ментори Борис Тадић, Душан Петровић, Драган Ђилас, Вук Јеремић и Борко Стефановић”.

Штета и чемер коју су својом антидржавном политиком створили Србима на Косову и Метохији, легализујући независност тзв Косова и успостављањем границе између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, не могу се занемарити и оставити забораву. На Борковим границама данас Србе малтретирају и не дозвољавају Србима да се нормално крећу.

“Да је заиста хтео да помогне Србима на Косову и Метохији Зеленовић је могао да искористи прилику па да албанског градоначелника упита где су нестале хиљаде Србе из Пећи, ко је пуцао на децу у Гораждевцу и зашто се уништава српска имовина у Пећи. Нажалост Зеленовић је изгледа у посету дошао да као део Савеза за Србију Драгана Ђиласа склопи договор о даљем политичком деловању против државе Србије и председника Вучића”, закључује се у саопштењу Српске листе.

Check Also

Петковић: Групи верника забрањен улаз на КиМ

Директор Канцеларије за КиМ Петар Петковић на административном прелазу Јариње, приликом повратка са КиМ, наишао …