Главна / Друштво / Удружење жена Авенија представило нам је бројна удружења, али и самосталне ствараоце

Удружење жена Авенија представило нам је бројна удружења, али и самосталне ствараоце

Удружење жена Авенија успешно је организовало и овогодишњу манифестацију “Златне руке Косовке девојке” која је одржана у Лапљем Селу. Велики број учесника одазвао се и учествовао, упркос великим летњим врућинама. Између осталих, на манифестацији су учешће узели: Удружење “Златне нити” из Врњачке Бање, “Веселица” из Војводине, “Мајка Ангелина” из Купинова, “Краљевчанке и Краљевци”, Удружење активних жена из Нове Пазове, “Сремица” из Пећинаца, као и млади ствараоци Александар Стајић из Горњег Кусца, Горан Стевић из Јасеновика, Кристина Ристић, Смиљана Јовановић, Уметнички клуб Черенски из Бољевца, Дана Домаћи ликери из Куршумлије, као и многи други.

Председница Удружења жена Авенија Гордана Ђорић истиче за Јутро РТВ Грачаница да је одазив учесника био стварно велики, а да би могао да буде и већи, али нису били у могућности да прихвате све оне који су желели да учествују јер још увек није могуће обезбедити толико смештајних капацитета.

– Постоји велики број удружења са којима смо у контакту. Код неких је Авенија већ гостовала на манифестацијама. Волела бих да сви дођу и код нас, али морамо сви заједно да се укључимо када је у питању обезбеђивање смештаја и основних услова за манифестацију – каже Гордана Ђорић.

Опширнији разговор можете погледати на видео снимку.

Check Also

У Добротину на дан сеоске славе одржан турнир у малом фудбалу

У Добротину, једном од неколико српских села у општини Липљан, који прослављају празник Свете Тројице …