Главна / Вести / Косово и Метохија / Директор странке Слободана Петровића прешао у Српску листу

Директор странке Слободана Петровића прешао у Српску листу

Директор Самосталне либералне странке, коју води Слободан Петровић, Мирослав Ристић, саопштио је вечерас да се прикључује Српској листи, уз поруку да је у овом тренутку најпотребније јединство како би се одолело свим искушењима, јавља портал Kосово Онлине.

“У временима великих искушења, када нам је више од свега потребно јединство, како би тим искушењима одолели, као директор Самосталне либералне странке и члан Председништва те партије, одлучио сам да се прикључим Српској листи”, рекао је Ристић за Kосово Онлине.

Kаже да је одлуку да постане део политичке партије која окупља највећи број Срба са Kосова и Метохије донео уверен да је “политика председника Србије Александ+ра Вучића и владе српске државе утемељена на останку и опстанку српског становништва у покрајини и једини је гарант очувања виталних интереса српске заједнице, мира и стабилности”.

Наводи да је, као познавалац политичког деловања на Kосову и Метохији дубоко убеђен, на основу досадашњег рада, “да у Српској листи нема места уско страначким и личиним подвизима, већ ономе што треба да одликује политичке лидере, а то је мудра политика која се води уз подршку матичне државе, а не оних који би да доделом политичких позиција и новцем руше српско јединство”.

“Позивам све који то до сада нису учинили да се прикључе Српској листи и окупе се око ње, како би снагом заједништва и јединства помогли нашем народу и нашој држави да истрају на свом путу”, изјавио је Ристић.

Check Also

Ракочевић: КФОР неопходан на КиМ у деценијама које следе

Председник Србије Александар Вучић раније данас изјавио је да ће једна од великих сила тражити …