Главна / Вести / Косово и Метохија / Видео: Срђан Поповић положио камен темељац за изградњу две куће

Видео: Срђан Поповић положио камен темељац за изградњу две куће

Председник општине Грачаница Срђан Поповић положио је данас камен темељац за изградњу кућа породицама Симић из Грачанице и Станојевић из Лапљег Села. Осим ове две општина Грачаница издвојила је средства за изградњу још четири куће тако да ће до краја године шест социјално угрожених породица добити свој кров над главом.

Камен темељац положен је најпре четворочланој породици Симић из Грачанице. Председник општине Грачаница Срђан Поповић изјавио је након полагања камена темељца да општина Грачаница убрзаним темпом наставља и у наредном периоду да стамбено збрињава све породице којима је оваква врста помоћи потребна.

„Данас смо поставили камен темељац за две куће. У нередним недељама започеће изградња још четири. Драго ми је да смо ове године успели да издвојимо средства за изградњу шест кућа и нећемо стати на овоме. Један од приоритета општине Грачаница је да изађе мештанима у сусрет и надамо се да ћемо за две године иамти минималан број социјалних случајева којима треба наша помоћ  у овом погледу“, казао је Поповић.

 

Check Also

Куртијеви предлози неприхватљиви, јер Косово није држава

Дипломата Зоран Миливојевић изјавио је да ниједан од предлога које је данас током дијалога у …