Главна / Спорт / Ђурић честитао Наталији Савић освајање титуле јуниорског европског шампиона

Ђурић честитао Наталији Савић освајање титуле јуниорског европског шампиона

Директор Канцеларије за Косово и метохију Марко Ђурић честитао је младој кик-боксерки из Косовске Митровице Наталији Савић освајање титуле јуниорског европског шампиона, и поручио јој да је читава Србија поносна на овај и све њене претходне такмичарске успехе.

Са младим људима који нижу победе у школама, на универзитету и у спортским борилиштима будућност српског народа на Косову и Метохији је загарантована.Успеси Наталије Савић персонификују дух српског народа, који је без обзира на све тешкоће и проблеме у својој историји успео да побеђује и издржи у околностима у којим би малокоји други народ уопште опстао.

Наша успешна и талентована деца на Косову и Метохији оправдавају сваки атом енергије уложен у борбу за бољи живот Срба у покрајини и сваки динар који наши грађани солидарно издвоје за своје сународнике у невољи – наводи у честитки Марко Ђурић.

 

Косовска Митровица постаје једна од престоница српског спорта и Влада Србије наставиће да улаже у спорт и спортску инфраструктуру, као и у образовање  на Косову и Метохији јер наша деца то заслужују.

Фото: Новости

Check Also

Сребро за фудбалере Космета на купу у Крагујевцу

На омладинском фудбалском купу “Арсенал Крагујевац 2021”, фудбалери ФК “Космет” освојили су 2 место у …