Главна / Вести / Косово и Метохија / Адријана Хоџић посетила општину Грачаница

Адријана Хоџић посетила општину Грачаница

Министарка за администрацију и локалну самоуправу Адријана Хоџић,  посетила је данас  општину Грачаница. У разговору са градоначелником Срђаном Поповићем размотрили су изазове са којима се суочава ова локална самоуправа, наводи се у саопштењу Министарства за администрацију локалну самоуправу.

Посебан акценат је стављен на бројне и оправдане захтеве које имају грађани општине Грачаница.

Уједно је министарка Хоџић честитала почетак реализације пројекта изградње стамбених јединица за социјално угрожене и младе брачне парове.

“Изградњом темеља ових стамбених јединица заједно постављамо и темеље за бољу будућност, напредак, наду за бројне будуће генерације. Приоритет свих нас јесте подизање квалитета живота наших грађана, а управо подршком у решавању стамбеног питања дајемо највећи допринос остварењу тог нашег циља. Изградња стамбених зграда није крај бриге о нашим грађанима, него одличан почетак, почетак нове борбе за пристојан живот коме сви тежимо.

Велико хвала општини Грачаница за иницијативу овог пројекта. Ефикасна сарадња између институција доприноси решавању многих проблема и показује да заједно можемо урадити много добрих ствари, а овај пројекат је најбољи показатељ“, рекла је министарка Хоџић.

Check Also

Светом литургијом обележена слава манастира Девине Воде

Светом архијерејском литургијом, данас је у манастиру Девине Воде обележена храмовна слава – празник иконе …