Главна / Вести / Косово и Метохија / Вандалским чином на кући Милића у Гуштерици причињена штета од 1.500 евра

Вандалским чином на кући Милића у Гуштерици причињена штета од 1.500 евра

У селу Гуштерица у општини Грачаница у ноћи између недеље и понедељка, непознати починиоци упали су на плац Лазара и Марије Милић, и у кући, која је још увек у изградњи, причинили материјалну штету, процењену на око 1500 евра.

Како је за РТВ Грачаница изјавио Лазар Милић, у кућу, која је ноћас била на мети, је било лако провалити, с обзиром да још увек нема прозора и врата. Вандалским чином потпуно је уништена електрична мрежа.

“Јутрос је око пола девет мој отац отишао да обиђе плац и затекао потпуно уништену електричну мрежу. Каблови су покидани, и сада све то може на отпад, не може ништа да се поправи, морамо све да радимо испочетка. Заиста смо потрешени, и не знам како да третирам овакво дело. Чија је намера да нам уништи нешто за шта се већ две године трудимо да створимо? Нисам ни са ким у замери и ово што нам се десило наводи ме да помислим да је неко намерно хтео да нам учини пакост. Кућу правимо већ две године, како бисмо имали свој живот и свој мир, као млади брачни пар који жели да овде настави да живи и шири породицу”, изјавио је за РТВ Грачаница млади Лазар Милић.

Полиција је данас извршила увиђај.

Check Also

Канцеларија за КиМ: Наставићемо да трагамо за отмичарима и да инсистирамо  на њиховом кажњавању

Отмица рудара Жарка Спасића, која се догодила на данашњи дан 1998. године, означила је почетак …