Главна / Друштво / Лексингтон бенд атмосфером загрејао публику у Грачаници

Лексингтон бенд атмосфером загрејао публику у Грачаници

У оквиру обележавања Дана општине Грачаница, грачаничкој публици је приређен прави музички спектакл за који је био задужен један од најпопуларнијих поп бендова домаће музичке сцене “Лексингтон бенд”.

Одушевљење на релацији публика-бенд резултирало је громким аплаузима подршке, одобравањем сваке музичке нумере, певањем и играњем. Хитови су се низали један за другим: Добро да није веће зло, Ја те срећом частим, Дођи ове ноћи, У срце ударај итд…

Добро познати певач групе Лексингтон бенда Бојан Васковић пожелео је мештанима Грачанице да увек буду весели и распевани, без обзира на окружење у којем живе.

“Последњи пут смо овде наступали 2014.године и памтимо Грачаницу по доброј публици, носимо топле успомене са ових простора. Сигуран сам да ћемо се и вечерас сви лепо забавити. Очекујемо добар провод”, рекао је Васковић за РТВ Грачаница.

Публику су у већем проценту чинили омладинци, било је и оних који су страствени фанови поменутог бенда, али није изостала ни старија генерација, која је на овакве атмосфере навикла и како кажу за нашу телевизију, оваквих је окупљања било много више у оним претходним временима, тако да здушно подржавају овакве догађаје.

За све оне који су желели да присуствују концерту општина Грачаница је организова превоз из свих села у општини Грачаница и наравно повратак након завретка програма.

Концерту Лексингтонг бенда претходио је наступ локалног музичког састава.

 

Check Also

Владика Теодосије служиће молебан у Звечану

Владика рашко-призренски Теодосије служиће у 18 часова молебан, у Цркви Светог Ђорђа у Звечану. Владика …