Главна / Вести / Косово и Метохија / Видак Ристовић, одборник СО Грачаница са листе ПДС-а приступио Српској листи

Видак Ристовић, одборник СО Грачаница са листе ПДС-а приступио Српској листи

Самостални одборник СО Грачаница који је на ту дужност изабран као кандидат са листе Прогресивно демократске странке приступио је данас Српској листи. Саопштење за јавност Ристовића преносимо у целости:

“Поштовани пријатељи, браћо и сестре моји Грачаничани, осећајући моралну обавезу према свима вама који сте ми до сада давали поверење и бирали ме за одборника СО Грачаница као кандидата са листе Прогресивно демократске странке али и према свом народу и нашој држави Србији желим да вас обавестим да сам од данас званично приступио Српској листи. У времену одлуке и бројних притисака у циљу нарушавања тешко стеченог јединства Срба на Косову и Метохији нема места политичким поделама и политичким калкулацијама и нарушавању националног интереса и зато сам прихватио позив на заједништво јер је Српска листа једини гарант очувања нашег достојанства и опстанка на Косову и Метохији.

У циљу заштите личног и достојанства нашег народа, државе Србије и просперитета позивам сво чланство Прогресивно демократске странке али и све моје гласаче да следе мој пример и прикључи се и дају глас Српској листи како би заједничким снагама одолели свим искушењима и притисцима и како се не би стидели својих политичких поступака у будућности.Одлучио сам да свој мандат и свој политички пут убудуће усмерим у правцу Српске листе и да заједно као и до сада градимо једнство, боримо се за истину и удружени стварамо боље услове живота за нашу децу.

Као домаћин пре свега опредељен сам да овде опстанем и останем и да своје троје деце усмеравам и учим националном достојанству, да не дозволим утапање у издају и поткусуривање да их научим да препознају прави пут. Никада нисам напуштао моју Грачаницу и увек сам се борио да је учиним бољом. Са Српском листом тај циљ је јачи и чвршћи. Ми немамо другог пута до сигурне будућности, опстанка и останка а то је пут којим нас води Српска листа и наш председник Александар Вучић. Зато вас позивам да у недељу 6.октобра изађемо на изборе и заокружимо број 135!”

Check Also

Вучић стигао у Брисел, сутра разговор са Куртијем

Председник Србије, Александар Вучић стигао је у Брисел где ће се сутра ујутру одржати нова …