Главна / Вести / Косово и Метохија / Срђан Поповић:Српску листу може укинути само српски народ

Срђан Поповић:Српску листу може укинути само српски народ

После најновијих манипулација Приштине и претњи укидањем Српске листе, члан Председништва Српске листе Срђан Поповић гостујући у јутарњем програму РТВ Грачаница нагласио је да Српску листу може да укине само српски народ са КиМ.

„Били смо сведоци немилих сцена, које су се догодиле у претходна два дана да сви  српски чланови који су били у Централној изборној комисији на пребројавању гласова из Српске листе који су  из централне Србије у недељу  избачени због наводне дојаве да су листићи отровани. Ове сцене нико није очекивао  и сада су сви ти листићи дискутабилни јер нису били под надзором наших  чланова. Ми сумњамо да је то почетак манипулације . Цела ова сцена Албанаца може бити искоришћена за гласачке листиће који су стигли из централне Србије и тиме се наметну лидери из српске заједнице који ће одговарати Приштини“.

„Многи нису очекивали да Српска листа у десет српских општина победи и да добије 98 одсто гласова. Срби никада нису били јединственији и показали смо да желимо што јачувезу са Владом Србије и председником Александром Вучићем“.

Поповић је поводом најновије информације о укидању Српске листе рекао да Српску листу могу да укину само Срби који живе на овим просторима, тако што неће  за њу гласати.

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …