Главна / Друштво / Иванчевић: Срећни смо да је РКМ део система ЈП ” Мрежа Мост”

Иванчевић: Срећни смо да је РКМ део система ЈП ” Мрежа Мост”

Радио Kосовска Митровица успешно послује већ 37 година. Тим поводом директорица ЈП „Мрежа Мост“ Слађана Иванчевић, честитала је колективу ове медијске куће овај дан, рекавши да је постојање таквог радија, у оваквим задатим околностима, од непроцењиве важности.

„Честитам и верним слушаоцима, и желим им још много година трајања њиховог радија“ рекла је Иванчевић.

Она је додала да ће радијски израз опстати упркос експанзији електронских медија.

„Сви медији у нашем систему су отишли корак даље – Телевизија Мост, па имамо РТВ Грачаница, РТВ Пулс из Шилова, а једино је Радио Kосовска Митровица задржао тај радијски формат, и мени је посебно драго да је тако“ истакла је Иванчевић и подвукла да радио одлично комуницира са својим слушаоцима посредством портала.

Иванчевић је нагласила да је посебно важно то што су извештаји Радио Kосовске Митровице често први, и да су поштовани и читани.

„Ипак, нисам ја ту да оцењујем рад, могу само да кажем, да сам срећна што се једна оваква радио-станица налази у систему ЈП Мрежа Мост. Kада све ово говорим, наравно не говорим само о праћењу догађаја, информативи и новинарском делу посла. Једна радио-станица не сме да заборави на звук и на добру музику Јако је важно да будете у току, да будете увек на лицу места, да извештавате и о политици и о култури, али оно што задржава слушаоце јесте добра музика, и ја стварно морам да похвалим да је музика на радију све боља и боља“ рекла је Иванчевић.

Она је најавила да ће се у наредном периоду за цело предузеће Мрежа Мост, догодити крупне и важне ствари. Улагање у технику, које је континуирано, а на пролеће се очекује почетак изградње новог објекта, чиме ће се створити оптимални услови за даље успешно функционисање медијских јединица које чине Мрежу Мост.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Поповић упутио честитку исламским верницима поводом Курбан Бајрама

Председник општине Грачаница Срђан Поповић упутио је честитку свим исламским верницима поводом Курбан Бајрама. „ У име …