Главна / Вести / Србија / Ђурић: Лаж се не може насилно наметнути као истина

Ђурић: Лаж се не може насилно наметнути као истина

Ништа албанске политичке лидере не уједињује као мржња према председнику Србије Александру Вучићу, јер он непоколебљиво удара у саме темеље лажне косовске државности, која почива на шовинизму, фабрикацијама и измишљотинама, каже директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић.

“Лаж се не може насилно наметнути као истина, макар била изговорена и хиљаду пута, јер и ми ћемо као народ сложно свих хиљаду пута стати у одбрану истине, мада и међу нама појединци који се називају опозицијом ћуте, јер су им драже лажи приштинских шовиниста него Вучићева истина”, истиче Ђурић у саопштењу за јавност.

Додаје да Тачи, Харадинај, Читаку и Пацоли са фалангистичким жаром настоје да оправдају пресуду Ивану Тодосијевићу, јер читава њихова каријера је изграђена на лажима.

“Иван Тодосијевић је драконски кажњен зато што је изговорио нешто што су потврдили и наши правосудни органи и међународни форензичари, а једина његова кривица је то што није погнуо главу и дозволио да српски народ буде оптуживан за ствари које није починио. Председник Вучић ће сваки пут стати у одбрану правде и људи који су спремни да се изложе непријатностима и ризицима да би одбранили своје право да говоре истину”, поручује Ђурић.

Извор: Саопштење

Check Also

Мали: Обећано испуњавамо, данас исплата помоћи незапосленима

Све што смо обећали у трећем пакету помоћи ми испуњавамо и данас следи исплата 60 …