Главна / Вести / Косово и Метохија / Канцеларија за КиМ: Претње нас неће зауставити у борби за истину о страдању Срба на КиМ

Канцеларија за КиМ: Претње нас неће зауставити у борби за истину о страдању Срба на КиМ

Кукавичке претње терориста неће нас зауставити у борби за истину о страдању нашег народа на Косову и Метохији.

Екстатична некрофилија терористичких пиона, попут Зибераја, Пацолија  и Тома Гашија, не може да прикрије чињеницу да су покретачи сукоба на Косову и Метохији и највећи злочинци били људи који се данас представљају као политички лидери албанског народа.

Да трагедија буде већа, на њиховим злочиначким рукама је једнако крв Срба и Албанаца, и они данас, као и деведесетих година прошлог века, не презају од злодела како би остварили своје терористичке и криминалне циљеве.

Сви грађани Косова и Метохије, без обзира на националност, јесу таоци њихове кривице, и они ће очигледно бити спремни да на сваки начин спрече да их сустигне правда, а бојим се да неће презати ни од изазивања нових немира и сукоба.

Они који се данас баве политиком на Косову и Метохији, а савест им је чиста, било зато што су били премлади за рат или ниси желели да учествују у приватној герили групице шефова криминалних гангова, морају да се ограде од лудачких претњи и порука УЧК врхушке и буду глас разума, а не учесници у антисрпској хистерији.

Претње фејсбук и твитер хероја попут Зибераја, Пацолија и Гашија јесу део трагикомичне представе, која је у овом тренитку више комична, али има потенцијал да постане и трагична. Зато је неопходно уложити напоре да се сви глумци у том лудачком игроказу зауставе и спрече у свом махнитању пре него што буде касно, стоји у саопштењу Канцеларије за КиМ.

Check Also

Јевтић: Посета народних посланица Штрпцу значајна подршка

Дубравка Филиповски, Снежана Пауновић и Дубравка Краљ, народне посланице у Скупштини Србије, посетиле су данас …