Главна / Вести / Косово и Метохија / Челници Митровице и округа обишли бебе и децу у КБЦ Косовска Митровица

Челници Митровице и округа обишли бебе и децу у КБЦ Косовска Митровица

Челници Митровице и округа, градонацелник Горан Ракић, председник Привременог органа Александар Спирић и начелник Славком Симић у раним јутарњим сатима обишли су породилиште у Клниничко болницком центру.

Новогодишње пакетиће добило је шест беба а седма новорођена у новогодишњој ноћи осим пакетића добила је и новчани поклон. Овом приликом, даровано је и једанаесторо деце која се тренутно лече на оделењу педијатрије.

Ракић је бебама пожелео да што пре одо својим кућама, својим породицама.

Најмлађи житељи Северне Митровице поклоне су добили од начелника Округа и председника Привременог органа општине Косовска Митровица.

“Стално говоримо о инвестицијама, пројектима, стамбеним објектима, али оно што је веома важно највећој инвестицији за Србију а и за нас овде на Косову и Метохији је свака новорођена беба. Зато и Држава и Канцеларија за Косово и Метохију и све општине улажу и инвестирају у нашу децу и породице”, рекао је начелник Косовскомитровичког управног округа Славко Симић.

Председник Привременог органа општине Косовска Митровица Александар Спирић је рекао да је за будућност на Косову и Метохији најважније јединство и слога.

У 2019. години у митровачком породилишту рођено је 517 беба.

“Користим прилику да се захвалим Ракићу, Симићу и Спирићу на несебичној подршци коју нам пружају свих ових година и омогућавају нам да нађе здравствене услуге, из године у годину, побољшавамо на радост свих наших пацијената”, рекао је Златан Елек заменик директора КБЦ Косовска Митровица.

Новогодишњим поклонима су се обрадовали и малишани који су на лечењу на дечијем одељењу КБЦ Косовска Митровица.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Обележено 19 година од убиства деце у Гораждевцу-Живимо као јагањци међу вуковима поручује отац убијеног Панте Дакића

У цркви Рођења Пресвете Богородице у Гораждевцу, парастос убијеним српским дечацима Ивану Јововићу и Панти …