Главна / Вести / Косово и Метохија / Косовска Митровица: Прворођеној беби пригодан поклон од ЈП Мрежа Мост

Косовска Митровица: Прворођеној беби пригодан поклон од ЈП Мрежа Мост

Другог дана Нове године у породилишту у Косовској Митровици испред ЈП Мрежа Мост уредник Љиљана Јанковић је традиционално прворођеној беби уручила пригодан поклон. “Малој девојчици желимо пуно здравља,среће и успеха у животу “,рекла је Јанковић.

Ајете Дибрани из Косовске Митровице поносна је мајка која је 1.јануара родила здраву девојчицу. То је прва беба рођена 2020. године у породилишту у Косовској Митровици.

“Она ми је четврто дете, захваљујем се на поклону који је маја ћерка добила од ТВ Мост”, рекла је Ајете Дибрани.

“Ова година је лепо почела, током ноћи, првог јануара имали смо три порођаја. Прва беба рођена је у 2 часа и 35 минута, природним путем. Мајка и беба се добро осећају. Остала два порођаја била су царским резом. У 2019. години имали смо 517 порођаја”, рекао је доктор Новица Ђоковић.

Као и ранијих година ЈП Мрежа Мост за прворођену бебу припремила је пригодан поклон.

“Право је задовољство у првим данима Нове године бити овде у породилишту у Косовској Митровици. Ми желимо првој беби, која је дошла на свет у Новој години, која је симбол новог почетка, новог живота, да буде лепа, здрава, срећна, успешна на понос не само својих родитеља већ и свих грађана Косовске Митровице”, рекла је Љиљана Јанковић уредник ТВ Мост.

Јуче су породилиште и дечије одељење КБЦ обишли и представници локалне самоуправе у Митровици.

Статистика говори, када је реч о нашој земљи, да је највећи природни прираштај у српским срединама на Косову и Метохији.

Извор: ТВ Мост

Check Also

У Приштини одржан протест подршке Слађану Трајковићу; Данашње и наредна два рочишта одложена за средину фебруара

Породица бившег полицајца Слађана Трајковића који је средином децембра ухапшен под оптужницом да је учествовао …