Главна / Друштво / Љубинко Караџић у посети социјално угроженим породицама

Љубинко Караџић у посети социјално угроженим породицама

Председник привременог органа Скупштине града Приштина са седиштем у Грачаници Љубинко Караџић у име Канцеларије за Косово и Метохију уручио је помоћ у храни и основним животним намирницама социјално угроженим породицама у  селу Брњица надомак Приштине.

„Ми то радимо у континуитету, обилазимо породице којима смо пружили помоћ, и којима треба помоћи на територији општине Приштина, данас смо обишли породицу Миладиновић којој смо донирали трактор средствима из Канцеларије за КиМ и Владе Републике Србије. Ми смо срећни јер смо на овај начин помогли породици Миладиновић, знамо да је помоћ потребна многима на територији Косова и Метохије, потрудићемо се да у овој години бар мало побољшамо услове у којима живе Срби на овој територији.“ рекао је Караџић.

Караџић је обишао је породицу Миладиновић којој је украдена  сва крупна стока, недавно су добили  трактор од Канцеларије за Косово и Метохију и Владе Републике Србије.

Породица Миладиновић тешко  живи од минималних примања, бави се пољопривредом и ова донација њима много значи.

„Овим трактором, завршио сам радове на пољу, припремио се за пролећну сетву, врло сам задовољан и захвалан на овој донацији, јер моја породица живи боље“, рекао је домаћин Сретен Миладиновић.

Поред породице Миладиновић, председник привременог органа Скупштине града Приштина са седиштем у Грачаници Љубинко Караџић посетио је и социјално угрожене породице Марјана Витковића, Бојана Милановића, и  Милоша Танасковића из села Доња Брњица код Приштине.

Check Also

Породица Слађана Трајковића најавила за сутра протест у Приштини испред зграде Специјалног тужилаштва

Породица бившег полицајца Слађана Трајковића који је средином децембра ухапшен под оптужницом да је учествовао …