Главна / Вести / Косово и Метохија / Председница и чланови ПО Штимље обишли расељене породице са територије ове општине

Председница и чланови ПО Штимље обишли расељене породице са територије ове општине

Председница Привременог органа Милена Јанићијевић са члановима Сретеном Цвејићем, Ивицом Димићем, Ненадом Шубарићем и секретаром Небојшом Максимовићем обишла је расељене породице са територије општине Штимље у циљу упознавања са проблемима са којима се те породице суочавају и разговарала је о начинима на који се ти проблеми могу решити. Том приликом је председница ПО Штимље уручила скромне поклоне.

У Доњој Гуштерици обишли су деветочлану породицу Станислава Стакића. Стакићи живе у породичној кући од око 80 квадрата која још увек није у потпуности завршена па су изразли потребу за грађевинским материјалом како би завршили граднју куће.

У Скуланеву су посетили породицу Милосављевић. Васа Милосваљевић живи у незавршеној кући са супругом и кћерком и, такође, су изразили потребу за грађевинским материјалом за завршетак куће.

У Преоцу је Привремени орган општине Штимље посетио породицу Мирић Драгана који са супругом и још двоје малолетне деце живи у кући коју је сам изградио. У разговору Мирићи су нагласили да би било каква помоћ добродошла.

Све породице су изразиле захвалност што је СО Штимље показала заинтересованост да се упозна са проблемима који их муче и проналаженју начина како да се ти проблеми реше.

Check Also

Промовисан “Видовдански гласник”у Грачаници

Најновији Видовдански гласник,часопис о културном и историјском стваралаштву промовисан је у Грачаници. Ово је 30.по …