Главна / Вести / Србија / ГО СНС Шабац: Зеленовићу и Ђиласу ништа није свето

ГО СНС Шабац: Зеленовићу и Ђиласу ништа није свето

Да Небојши Зеленовићу и његовом ментору Драгану Ђиласу ништа није свето и да су у походу на голу власт спремни да газе и преко свог народа и српског националног интереса, сведочи најновија Зеленовићева изјава о одлуци председника Србије Александра Вучића да не оде у Црну Гору на Бадње вече – каже се у саопштењу Градског одбора СНС Шабац.

На сву срећу, овај народ памти дуже од Зеленовића и одлично се сећа како његов шеф Драган Ђилас, као блиски сарадник тадашњег председника Бориса Тадића, прстом није мрднуо када се  Црна Гора уз њихову прећутну подршку одвојила од Србије. Исти случај растакања Србије, приредили су нам и две године касније, када такође прстом нису мрднули да спрече проглашење независности тзв. Косова и Метохије.

То што је Србија са њима на власти изгубила за само две године, незабележено је у српској историји. Управо зато је невероватно да и даље имају смелости да учествују у политичком животу Србије и маштају о повратку на власт.

Осведочени лопов, човек који је украо новац грађана Шапца и који за то има судску пресуду, уместо да се повуче од срамоте из политичког живота, усуђује се да критикује потезе председника Вучића, који осим  фантастичних економских резултата, за своју националну политику добија признања свих Срба у региону. Наравно да Зеленовић то не може да разуме, јер он не разуме кад неко ради у интересу српског народа, у духу светосавског завета и поимања народа, цркве и државе.

Неизмерне су   разлике између политике Александра Вучића и Зеленовића и његових ментора. С једне стране је државник, с друге политиканти и лопови који су за шаку гласова спремни на све.

Зато Зеленовић не разуме да Вучић никад не би погоршао положај српског народа у Црној Гори зарад евентуалних политичких поена на домаћем терену, јер су му држава и наш народ изнад личних и страначких интереса.

За разлику од њега, Зеленовић, Ђилас и друштво из Савеза за Србију покушавају да остваре политички профит на болној и осетљивој националној теми, поново нападајући Александра Вучића, не марећи што уз пут руше и српски национални интерес. Осим ако им управо то није циљ – наводи се у саопштењу.

Check Also

Вучић: Албанија и Северна Македонија заслужују почетак преговора, Србија повећала размену са ЕУ за 30 одсто

Председник Александар Вучић изјавио је на заједничкој конференцији за новинаре са лидерима из региона у …