Главна / Вести / Косово и Метохија / Српска листа: Паљење Симићевог аутомобила је напад на све слободне Србе на КиМ

Српска листа: Паљење Симићевог аутомобила је напад на све слободне Србе на КиМ

Брутални и мучки напад на члана председништва Српске листе Славка Симића, паљењем његовог породичног аутомобила, је напад на све слободне Србе на Косову и Метохији који се боре за опстанак српског народа, наводи се у саопштењу Српске листе.

“Ово злодело је најбољи пример страшних притисака којима су изложени представници српског народа који стоје у одбрани интереса нашег народа и наше државе Србије на Косову и Метохији.

Српска листа најоштрије осуђује овај кукавички чин, а надлежне органе позива да најхитније пронађу и лише слободе организаторе и извршиоце овог злодела.

Без обзира на притиске и уцене којима се суочавају чланови и функционери Српске листе, ови бедни напади на породицу Симић ће нас само још више учврстити у одбрани интереса српског народа и остајемо посвећени борби за мир и опстанак на нашем Косову и Метохији.

Напади на истакнуте представнике српског народа који се храбро боре свакога дана су изгледа цена коју су нам скројили у Приштини непријатељи и њихови полтрони”, стоји у саопштењу.

Check Also

Захтев за повлачење Кфора више претња, него што је реално

Председник Народне скупштине Ивица Дачић оценио је данас да захтеви да се КФОР и УНМИК …