Главна / Друштво / Српска Нова година уз Слобу Радановића, Дара спречена због болести

Српска Нова година уз Слобу Радановића, Дара спречена због болести

Мештани Грачанице и околине српску Нову годину на отвореном дочекаће уз концерт певача Слобе Радановића. Наступ Даре Бубамаре отказан је због здравствених проблема певачице.

Мештани Грачанице требало је да Нову 2020. годину по Јулијанском календару дочекају на отовреном уз концерт популарне певачице Даре Бумабаре.

Међутим, из Дариног тима представници Општине Грачаница су обавештени да је певачица због болести спречена да 13. јануара одржи концерт у центру Грачанице.

Заједничком сарадњом договорен је наступ, такође, популарног певача Слободана Слобе Радановића.

Програм, на Тргу ослободиоцима тј. платоу испред општине Грачаница, почеће у 20 часова, наступом младог певача Зорана Симића и његовог Тренд бенда. Зоран је недавно објавио своју прву песму „Неверна“.

Дара и њен тим саопштили су да им је искрено жао што за српску Нову годину неће бити са мештанима Грачанице, пошто је певачица спречена да одржи концерт због здравствених проблема и да јој се не препоручује да наступа. Поручују да се надају да ће концерт у Грачаници одржати неким другим поводом.

Општина Грчаница обавештава јавност, да је за све заинтересоване грађане обезбедила бесплатан аутобуски превоз за дочек православне Нове године, који ће бити организован на платоу у центру Грачанице.

Укупно ће бити отворене четири аутобуске линије. Ред вожње за 13. јануар 2020. године – дочек православне Нове године:

Прва линија: Ливађе 20.30 часова, Доња Гуштерица 20.40, Добротин 20.50, Горња Гуштерица 21, Сушица 21.10, Нови Бадовац 21.15 часова.

Друга линија: Батусе 20.30 часова, Радево 20.40, Лепина 20.50, Скуланево 21, Суви До 21.05, Ново Насеље 21.10 часова.

Трећа линија: Кузмин 20.30 часова, Угљаре 20.40, Преоце 20.50, Чаглавица 21, Лапље Село 21.10 часова.

Четврта линија: Полазак из Доње Брњице у 20.30 часова, а аутобус потом пролази кроз места Бабин Мост, Гаце, Прилужје и Племетина.

Повратак је планиран у 1 час након поноћи.

Check Also

Чланови Удржења породица киднапованих и несталих изразили сумњу у окончање процеса расветљавања свих случајева

У организацији Удружења породица несталих и киднапованих у Грачаници одржан је округли сто на тему …