Главна / Друштво / Удружење навијача Делије и чланови Српске слоге посетили ОШ у Угљару

Удружење навијача Делије и чланови Српске слоге посетили ОШ у Угљару

У оквиру традиционалне акције “1500 новогодишњих пакетића за ученике на Косову и Метохији”, представници Спортског друштва Црвена звезда са удружењем навијача Делије, посетили су Основну школу у Угљару код Косова Поља, где су поред пакетића, најбољим ђацима ове школе уручили и телефоне и новчану помоћ.

– На сугестију директора скупљамо и помоћ за социјално најугроженије ученике, али додељујемо и награде за најбоље ученике. Верујем да њима то много значи, али значи и нама. Када се вратимо кући, имамо доста реалнији утисак, видимо колико живот може да буде тежак, али и леп – каже Владимир Шавијан, представник навијача Делија.

Ученике школе у Угљару посетили су и представници организације Српска слога која делује на целој територији Републике Србије.

– Наши планови односе се на очување културе, традиције, помоћ нашем народу на Косову и Метохији, али и у целој Србији – каже Јелена Марковић из ове организације.

Марковић додаје да су до централног Космета дошли након пет сати чекања на административном прелазу, али да се чекање исплатило и да су, захваљујући Гласу Метохије, дошли и донели пакетиће.

Check Also

Владика Теодосије служиће молебан у Звечану

Владика рашко-призренски Теодосије служиће у 18 часова молебан, у Цркви Светог Ђорђа у Звечану. Владика …