Главна / Друштво / Српска листа: Ристић и Јакшић не представљају Србе на Косову и Метохији

Српска листа: Ристић и Јакшић не представљају Србе на Косову и Метохији

Српска листа издала је саопштење у којем се каже да су се Славиша Ристић и Марко Јакшић одметнули и од Бога и од народа када су понижавали и рекетирали Србе на Косову и Метохији, понашајући се као окупациони управитељи, а не српски политички представници.

Ни данас они не представљају Србе на Косову и Метохији, као што их нису представљали ни онда када су крали и отимали од уста угроженог и напаћеног српског народа.

Године су морале да прођу да би се напорима наше опорављене државе Србије и Срба на Косову и Метохији санирала пустош коју су Ристић и Јакшић за собом оставили и они више немају никакво право да се издају за народне представнике, јер све поверење народа одавно су изгубили и прокоцкали.

Једино што им остаје, док трошкаре оно што су покрали, јесте да мрзе човека који их је осујетио у свему што су чинили на штету свог народа и државе, и сваки њихов напад на председника Александра Вучића чини јачим и нашег председника и Српску листу.

Срби су на Косову и Метохији захваљујући председнику Вучићу данас поново слободни и поносни људи, и никада више неће бити Ристићева и Јакшићева раја, наводи се у саопштењу Српске листе.

Извор: саопштење

Check Also

Петковић: Наставља се Куртијев терор над Србима, његови специјалци упали у Косовску Митровицу

Наставља се Куртијев терор над Србима, његови специјалци упали су малопре и у просторије ОИК …