Главна / Друштво / ГО СНС Шабац: Казнена политика један од најбитнијих фактора у борби против криминала

ГО СНС Шабац: Казнена политика један од најбитнијих фактора у борби против криминала

Да је казнена политика један од најбитнијих фактора у борби против криминала сведочи јучерашњи наступ осуђеног преступника Небојше Зеленовића на једној од телевизија, током кога је безуспешно покушао да минимализује свој пред судом доказани лоповлук, а себе прикаже као некакву прогоњену жртву.

Паралисан страхом од губитка власти и разоткривања свих махинација којима је оштетио грађане Шапца, Зеленовић је лагао, покушавао да објасни необјашњиво, на опште запрепашћење Шапчана што  уопште има смелости да и даље, упркос свему што је урадио, учествује у политичком животу.

Нема другог објашњења за све што је изрекао, осим да у будућности ипак планира да се повуче из политике и почне да се бави stand up комедијом. Јер на то је највише личио његов јучерашњи наступ. С тим што грађанима није смешно. Напротив, и тужно је и трагично кад човек који би на месту градоначелника требало  да ради за добробит својих суграђана, годинама, систематски ради на њихову штету завлачећи им руку у џеп.

Последњи пут одатле је извукао чак пет милиона евра за шта постоји и судска пресуда. Грађани Шапца му то неће заборавити.

 

Извор: Саопштење, ГО СНС Шабац

Check Also

Прворођеној беби у 2022.години координатор РТВ Грачаница уручио поклон у име ЈП “Мрежа Мост”

Већ низ година уназад наша медијска кућа ЈП “Мрежа Мост”, за сваку прворођену бебу у …