Главна / Вести / Косово и Метохија / Премијерно приказана представа “Сирано” у Грачаници

Премијерно приказана представа “Сирано” у Грачаници

У Дому културе Грачаница на великој сцени Народног позоришта Приштина оджана је премијера представе за децу “Сирано” рађена по тексту Игора Бојовића, а у режији Ненада Тодоровића.

Пред пуном салом изведена је  једна велика и озбиљна представа, професионални дечји комад, “Сирано”, а публици су глумци донели на најлепши начин једну љубавну причу, херојске подвиге као и поруке које ова представа носи.

О овој веселој, шареноликој и разиграној представи за РТВ Грачаница говорила је главна глумица Милица Мајсторовић која тумачи улогу Роксане у представи.

“Ако се деца смеју то је знак да смо урадили посао како треба. Сви ми глумци желимо да радимо вечерњу сцену али након овакве представе, када видите ова срећна лица и осмехе, увек радо радимо представе за децу”, рекла је Милица Мајсторовић.

По речима редитеља представе Ненада Тодоровића, глумци су одрадили један сјајан посао, веома професионално.

“Имали смо тридесетак проба и овде смо финализовали све те пробе, сложили тај комплексан процес. Уклопили сценографију, костиме, музику, светла. Мислим да се ради о једној веселој, разиграној представи”, каже Тодоровић.

Прва реприза представе играће се већ данас у подне у Дому културе у Зубином Потоку.

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …