Главна / Вести / Косово и Метохија / Представници Канцеларије за КиМ сутра у Косовској Митровици и Клини

Представници Канцеларије за КиМ сутра у Косовској Митровици и Клини

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Миљан Ранђеловић, обићи ће сутра у 11 сати у Косовској Митровици улицу Рударске чете, где ће са председником Привременог органа Општине Косовска Митровица Александром Спирићем и начелником Косовскомитровачког управног округа Славком Симићем разговарати о санацији потпорног зида и клизишта у тој улици, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.

Од 11:30 сати Ранђеловић ће обићи пет социјално угрожених породица у Косовској Митровици, а у 13 сати је предвиђена посета анексу обданишта „Даница Јарамаз“.

У 13:20 заменик директора Канцеларије за КиМ обићи ће ОШ „Бранко Радичевић“, у чијој згради је смештено пет основних школа из јужног дела Косовске Митровице („Доситеј Обрадовић“, „Десанка Максимовић“, „Вељко Банашевић“, „Предраг и Миодраг Михаиловић“ и „Влада Ћетковић“).

Помоћик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дејан Павићевић сутра,ће обићи општину Клина. Том приликом, у 10 сати посетиће у Видању истурено одељење Основне школе „Радош Тошић“ из Осојана и амбуланту, која ради у оквиру Дома здравља „Исток“ из Осојана.

У 11 сати, Павићевић ће се у школи састати са директором Основне школе „Радош Тошић“ Зораном Грковићем и директорком Дома здравља „Исток“ Драганом Пантић.

У 13 сати Павићевић ће обићи социјално угрожене породице Ивице и Дејана Дашића у селу Рудице. Такође, предвиђено је да Павићевић посети породице које су кроз програм Канцеларије за Косово и Метохију за помоћ пољопривредним произвођачима на Косову и Метохији, добиле помоћ у механизацији: породице Голуба Микића, Невенке Шарковић и Милије Вуличевића у Видању и породицу Добривоја Пешића у Клини, стоји у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију.

Check Also

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића

Српска листа осуђује неосновано хапшење Миљана Јовановића, бившег припадника косовске полиције, и позива надлежне да …