Главна / Друштво / Српска листа: Јеремић и његова странка на сваки успех дипломатије реагује мржњом и лажима

Српска листа: Јеремић и његова странка на сваки успех дипломатије реагује мржњом и лажима

У намери да прикрију антисрпске потезе којима у време своје страховладе доприносили стварању и легитимизацији тзв Косова, између осталог и на међународном плану кроз доношење одлуке Међународног суда на инфантилно питање које је упутио Вук Јеремић, његова странка на сваки успех дипломатије предвођене председником Александром Вучићем реагује мржњом и лажима.
Поштована квази опозицијо, сваки договор којим се смањују тензије а Срби на Космету повезују са браћом у централној Србији је добар за будућност српског народа и смањења тензија на терену. На тај начин се најдиректније помаже опстанак српског народа на Косову и Метохији, наводи се у саопштењу Српске листе.
Тамо где су друг неписменог Бошка Обрадовића Вук Јеремић, и његов ментор Драган Ђилас постављали границе и препреке између Срба и Срба данас Вучић прави мостове и повезује и народ и територију.
У гомили лажи фашисте Бошка Обрадовића и катарског стипендисте Вука Јеремића и Зорана Живковића нећете наћи ни трунку истине, па не чуди што не  говоре да је овај споразум статусно неутралан, али да на најбољи могући начин шаље поруку да нам је потребан мир, и да ће захваљујући њему Срби у Косовском Поморављу и Грачаници бити још ближи Београду.
Вуче Јеремићу, Драгане Ђиласу, неписмени Бошко Обрадовићу, Зоране Живковићу даље руке од Срба на Косову и Метохији, јер су ране на телу српског народа и државе које сте нанели својим чињењем још увек свеже.
Извор: Српска листа, саопштење

Check Also

Петковић са Франческом Бонели о повратку интерно расељених лица на КиМ

Директор Канцеларије за Косово и Метохију др Петар Петковић разговарао је данас са шефицом Канцеларије …