Главна / Друштво / РТВ Панчево, Дунав Телевизија и Новосадска телевизија шокирани најновијим увредама

РТВ Панчево, Дунав Телевизија и Новосадска телевизија шокирани најновијим увредама

Менаџмент РТВ Панчево, Дунав Телевизије и Новосадска телевизија шокирани су најновијим увредама, претњама и изливима мржње које су упућене ћерки председника Александра Вучића и најоштрије осуђујемо понашање тзв. опозиције предвођене Обрадовићем и Ђиласом.

Подмукли и простачки иступи ове пропале групе интересџија и лопова из недеље у недељу подижу лествицу ужасне мржње усмерене ка председнику Вучићу и члановима његове најближе породице.

У својој немоћи и бедности, Обрадовић, Ђилас, Јеремић, Трифуновић и остали из Савеза за пропаст Србије, испољавају своје најгоре мисли злоупотребљавајући друштвене мреже и не престају са увредама и претњама које се упућују председнику Александру Вучићу и његовој породици.

Говор мржње, који део српске опозиције већ дуго користи као једини облик комуникације, овом последњом монструозном изјавом упућеном на рачун председника Александра Вучића и његове породице, подигнут је на застрашујућ ниво. Једини разуман одговор на ову најновију поруку насиља и претњу члановима породице председника Србије може бити оштра и безрезервна осуда, која се очекује не само од најшире јавности, свих људи здравог разума, али и адекватну реакцију надлежних служби.

Још једном позивамо целу српску јавност да осуди овакве грозоте које се свакодневно упућују председнику и његовој породици, а надлежне органе и струковна удружења да под хитно реагују и осуде и процесуирају овакве изливе мржње упућене породици Вучић.

Check Also

Вучић: Потврђен висок ниво односа; Србија за мир и стабилност

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је на састанку са председником Словеније Борутом Пахором …