Главна / Вести / Косово и Метохија / Јовић у Грацу: Шта су ваша очекивања и шта је оно што би ми могли да урадимо

Јовић у Грацу: Шта су ваша очекивања и шта је оно што би ми могли да урадимо

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Дамјан Јовић данас је посетио и село Граце и са мештанима разговарао о њиховим проблемима и потребама, обећавши да ће од сада бити чешће на терену и покушати да реши све приоритетне захтеве.

“Данас сам овде, не да бих причао пуно већ, да чујем који су ваши проблеми,шта су вам наде, шта су ваша очекивања од Државе Србије и шта је оно што би ми могли да урадимо, боље него што смо до сада радили. Спреман сам да сваку вашу критику чујем, волео бих да бар део тих проблема данас забележимо и да покушамо што више тих проблема да решимо у наредном периоду”, рекао је Јовић обраћајући се мештанима села Граце.Јовић је истакао да је Држава у могућности да помогне што већем броју људи на Косову и Метохији.

“Државне финансије су из године у годину све боље. Чини ми се да за оно најосновније, за највећи број наших људи на Косову и Метохији би требало да нађемо решење да бар нешто од проблема решимо. Нећемо моћи све проблеме да решимо никоме, то је једноставно немогуће. Циљ ми је да кажете шта је оно што вас највише мучи, шта су ваши конкретни проблеми да ја покушам некако да те проблеме забележим па да се у наредним недељама позабавимо оним што се може решити и да покушамо свакоме по нешто да решимо. Да се нико не осећа незадовољним и запостављеним. Претпостављам да постоје неки проблеми које смо могли да решавамо раније да смо имали бољу и чешћу комуникацију. Зато сам данас овде да видим које су ваше најургентније потребе и да видимо како можемо да помогнемо”, закључио је Дамјан Јовић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Захтев за повлачење Кфора више претња, него што је реално

Председник Народне скупштине Ивица Дачић оценио је данас да захтеви да се КФОР и УНМИК …