Главна / Вести / Србија / Михајловићева: Недопустиви позиви на државни удар, Обрадовић и Савез за Србију би и државу жртвовали зарад освајања власти

Михајловићева: Недопустиви позиви на државни удар, Обрадовић и Савез за Србију би и државу жртвовали зарад освајања власти

Потпредседница Владе Републике Србије и чланица Председништва СНС, проф. др Зорана Михајловић, рекла је данас да захтев једног од лидера Савеза за Србију да се у Србији догоди државни удар неће проћи, али да то само показује да је реч о политичарима који су у стању и државу да жртвују само да би се докопали власти.

После упадања у институције, провоцирања насиља и разних перформанса, лидер Двери Бошко Обрадовић дошао је на нову идеју како да дође на власт без избора, и то тако што ће позвати на државни удар. То само показује о каквим политичарима је реч, онима који би жртвовали и саму државу, само ако би им то дало шансу да дођу на власт, јер им је јасно да их грађани не желе”, каже Михајловићева.

Она истиче да “Обрадовић наставља са бестидном политиком плашења грађана Србије избеглицама, чиме подржава све оне маргиналне групе са профашистичким идејама које би да спроводе неку своју личну “правду” над мигрантима”.

“Бојкот није изговор да грађани не знају за шта се свака странка или политичар залаже, па би било добро да се и остали лидери Савеза за Србију изјасне да ли је оно што говори Бошко Обрадовић и њихов став”, додаје Михајловићева.

Check Also

Вучић: Србија само за границе утврђене одлукама УН, Очекујемо подршку Русије

Председник Александар Вучић поновио је вечерас да Србија подржава искључиво принцип непроменљивости граница у складу …