Главна / Друштво / Нови Сад: Почело скупљање потписа за изборну листу СНС

Нови Сад: Почело скупљање потписа за изборну листу СНС

Данас у Новом Саду на осам локација,  Српска напредна странка, односно листа “Александар Вучић – за сву нашу децу” је кренула да скупља потписе подршке за републичку листу, покрајинску листу и градску изборну листу.

“Направили смо једну широку и одговорну коалицију, али смо, пре свега, задовољни колики је одзив грађана. Захвални смо свим нашим симпатизерима, члановима, грађанима који подржавају председника Вучића и  политику СНС-а. Ова политика је одговорна, не улагује се, не даје олако обећања и бори се за то да сутрa Србија буде још снажнија. То се односи и на нашу покрајину Војводину и на наш град Нови Сад”, каже Милош Вучевић, потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада.

“Поносан сам на чињеницу да и на републичкој, покрајинској и градској листи има пуно нових кандидата. Све оно што је причао председник Вучић није празно слово на папиру, већ се то стварно дешава. Ми ћемо, као ГО СНС, се трудити да будемо што активнији, да Нови Сад и кроз нашу страначку организацију буде што заступљенији и у републичкој и у покрајинској скупштини. Ми ћемо на најбољи начин да заступамо Нови Сад, борићемо се да доведемо што већи број инвестиција у Нови Сад, зато је важно да Нови Сад буде што бројнији и у Скупштини Републике Србије и у покрајинском парламенту”, истиче Вучевић. Још једном се захвалио свима који су дошли да дају потпис и истакао да верује да ће се у Новом Саду скупити 3.000 потписа.

“Поносан сам на чињеницу што имамо подршку оволиког броја грађана, што имамо подршку нашег чланства, јер то није једноставно, странка је 8 година на власти, али није заборавила своје обичне чланове, јер са њима заједно у овим редовима стоје и функционери страначки и функционери извршне власти. Посебно сам поносан на младе људе који сад излазе на политичку сцену и који ће сутра бити бољи од нас и тиме показујемо да СНС има снаге да се унутар себе мења, да би био бољи, да СНС и када побеђује тражи најбоље кандидате, ми мењамо победничке листе и истичемо нове кандидате, показујемо да радимо на новим људима”, закључио је Вучевић.

Check Also

Вучић: Потврђен висок ниво односа; Србија за мир и стабилност

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је на састанку са председником Словеније Борутом Пахором …