Главна / Вести / Србија / Дачић изабран за џентлмена 2020. године! На церемонији запевао са малим Љубом!

Дачић изабран за џентлмена 2020. године! На церемонији запевао са малим Љубом!

На 12. церемонији доделе признања “Дама и Џентлмен године”, одржаној у Белеxпо центру, награђене су истакнуте жене и мушкарци из јавног, привредног и друштвеног живота Србије и Европе, а признање џентлмен године уручено је првом потпредседнику Владе и министру спољних послова Ивици Дачићу.

Ивица Дачић је и овога пута одушевио све присутне не само због признања које му је указано, већ јер је и запевао са малим Љубом Станковићем, победником “Пинкових звездица”.

Најме, мали Љуба је током свог наступа на овогодишњој церемонији доделе признања “Дама и Џентлмен године” пришао шефу српске дипломатије Ивици Дачићу и са њим заједно запевао рефрен познате песме “Пукни зоро”.

Љуба Станковић, познат као победник “Пинкових звездица”, великог срца и огромног талента, као и свако дете његовог узраста раздрагано је пришао министру Дачићу да се фотографише са њим и захвалио му се што га је испратио у певању песме коју и сам министар воли. 

Дачић је на 12. церемонији доделе признања “Дама и Џентлмен године” дошао у пратњи своје породице, супруге Сање, сина Луке, ћерке Андрее и сестре Емице.

Check Also

Петковић: Србија трн у оку због успеха, мета напада Вучић

Члан Главног одбора СНС Петар Петковић оценио је данас да је Србија због својих успеха …