Главна / Вести / Косово и Метохија / СЛ: Ђилсов програм има за циљ да Србију унизи и врати у стање када је он стицао милионе

СЛ: Ђилсов програм има за циљ да Србију унизи и врати у стање када је он стицао милионе

Српска листа саопштава да намера Ђиласових сатрапа, попут извесног самозваног патриоте Млађана Ђорђевића, је да гомилом лажи покуша да засени невероватан успех политике председника Александра Вучића у односима са свим значајним силама света, па и Сједињеним Америчким Државама.

Српска листа истиче да Ђиласов савез против Србије нема програм како да подржи напредак Србије, већ искључиво како да Србију унизи и врати у стање где је он стицао милионе, а Срби били на улицама иза затворених фабрика.

Иронија је када о борби против криминала иступају Ђилас и Јеремић преко својих подрепаша, а који никако да одговоре грађанима Србије на проста питања – одакле Ђиласу 619 милиона евра које је пријавио као приход својих компанија док је био на власти, или одакле и за шта они милиони које је Вук Јеремић добијао од стране арапских амбасада и белосветских хохштаплера.

Дакле, ако Млађан Ђорђевић жели да покаже како је искрени борац против криминала, онда нека полако крене са пропитивањем свог ментора Драгана Ђиласа и Вука Јеремића.

Све до тада, све друго што буде рекао, а што су ноторне лажи, губи на значају, посебно када говори о Косову и Метохији. Српски народ је од 1968. када је Ђорђевић одведен са Космета, како сам каже, преко главе претрпео најстрашнија страдања, али она најболнија су за време и у режији Драгана Ђиласа, Вука Јеремића, Бориса Тадића и осталих, када су настојали да легализују једнострано проглашену независност Косова и Метохије.

Ђорђевић у свом ћаскању са Ђиласом и екипом би могао да их упита и зашто је, кад је долазио и одлазио с Косова, морао да пређе проверу на граници коју су Ђилас, Јеремић, Тадић и Борко Стефановић поставили између Срба и Срба на Јарињу и Брњаку, или зашто су српским општинама блокирали буџете јер нису хтели да се предају Албанцима и странцима у Приштини.

Србима на КиМ мука је свих оваквих душебрижника који су, док су били на власти, урадили све што су могли да подрже самопроглашену независност Косова, а сада, користећи косовко питање и муку овог народа који живи овде, изигравају патриоте и продају маглу, мислећи да ће их то вратити на власт – тј. у њиховом случају на место злочина. Неће, јер народ на Космету и целој Србији зна ко се искрено бори за њихове интересе, а последице чије власти још увек осећамо на својој кожи, наводи се у саиопштењу Српске листе.

Извор: РТВ Грачаница, саопштење

Check Also

На КиМ од ковида-19 оболело још 47, преминуле две особе

У последња 24 сата на Косову и Метохији је од корона вируса оболело још 47 …