Главна / Вести / Србија / Емирати велики пријатељи Србије! Ал Дахра неће отпуштати раднике током ванредне ситуације, него ће их додатно стимулисати

Емирати велики пријатељи Србије! Ал Дахра неће отпуштати раднике током ванредне ситуације, него ће их додатно стимулисати

Компанија Ал Дахра Србија најавила је да ће и у ванредним околностима задржати све запослене и да ће посебно стимулисати раднике који настављају са радом у производњи млека и припремају радове на пољима.

У знак захвалности и солидарности са радницима који настављају са радом у производњи млека и врше припреме како би предстојећи интензивни пролећни радови на пољима, упркос пандемији коронавируса, били обављени неометано и без застоја, компанија Ал Дахра Србија донела је одлуку да свим радницима у производњи исплати једнократну стимулацију од 5.000 динара која ће бити исплаћена са мартовском платом.

Такође, компанија је најавила да ће задржати све раднике, као и да ће запосленима који услед промењених услова рада своје обавезе обављају од куће исплаћивати 100% зараде.

Ал Дахра је све запослене чија природа посла дозвољава рад на даљину упутила на рад од куће. Овим запосленим ће, током трајања измењених услова рада, бити исплаћивано 100% зараде.

За запослене који раде у производњи и чије је непосредно ангажовање неопходно за неометано снабдевање тржишта млеком и остале пољопривредне радове из делокруга рада компаније обезбеђена су заштитна средства – маске, рукавице, дезинфекциона средства – а као захвалност за подршку континуираном наставку производње, уз мартовску плату биће им исплаћена и једнократна стимулација у износу од 5.000 динара.

ИЗВОР: Република

Check Also

Петковић: Курти прети, како би се сакрили проблеми са којима се становништво на Косову и Метохији суочава

Аљбин Курти наставља да замајава и своју и међународну јавност, готово свакодневним изјавама о некаквој …