Главна / Вести / Косово и Метохија / Поводом епидемије, путничка агенција “KIM – CO” из Грачанице уступа своја возила држави Србији

Поводом епидемије, путничка агенција “KIM – CO” из Грачанице уступа своја возила држави Србији

Агенција за превоз “KIM – CO” из Грачанице, понудила је данас своје услуге грађанству на територији Kосова и Метохије али и широм Србије, у случају било какве потребе, везане за ситуацију, изазвану ширењем новог вируса ЦОВИД 19.

У писму упућеном председништву Србије, директор овог предузећа Богољуб Маринковић каже да “KIM – CO” поседује све неопходне лиценце за саобраћање на територији Kосова и Метохије, као и централне Србије и да располаже возним парковима у Грачаници, Београду, Kрагујевцу и Нишу.

“Уколико су вам потребна путничка возила, желим да вам понудим помоћ. Целокупни возни прк са возачијма, био би уступљен бесплатно, за потребе решавања проблема, насталих у овој кризној ситуацији” стоји у писму.

Маринковић наглашава да једино што ова фирма није у могућноти да уради, јесте да обезбеди гориво, јер након забране међуградског саобраћаја, предузеће не остварује приходе, али су расположени да оно што имају, ставе у службу хуманости.

Извор: Радио Kосовскс Митровица

Check Also

Селаковић: Ни око чега са тим људима не можете да се договорите

Министар спољних послова Никола Селаковић изјавио је данас у Бриселу, након нове рунде дијалога, да …