Главна / Вести / Србија / ЈОВАНОВ: СЛИКА ЂИЛАСОВЕ СРБИЈЕ ЈЕ КРВАВА ГЛАВА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА МАРЈАНА РИСТИЧЕВИЋА

ЈОВАНОВ: СЛИКА ЂИЛАСОВЕ СРБИЈЕ ЈЕ КРВАВА ГЛАВА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА МАРЈАНА РИСТИЧЕВИЋА

Mиленко Јованов

потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

По наредби Драгана Ђиласа, фашистичка банда предвођена Бошком Обрадовићем није само направила нови у низу инцидената. Ради се, заправо, о потпуно болесној идеји да се у Србији изазове грађански рат, након кога би се некако дочепали власти, јер демократским и мирним средствима не могу.

У том контексту и са тим циљем, већ неколико дана уназад не наступају само његова фашистичка псета, већ и сви Ђиласови плаћеници и медији који су под његовом контролом. Само су им улоге различите. Његови плаћеници и медији данима хорски говоре о томе да је Србија на ивици грађанског рата, чиме припремају јавност за оно што смерају да ураде, истовремено упирући прстом у власт, иако све инциденте, физичке и вербалне нападе, праве само они. Са друге стране, фашистичке хорде имају задатак да изазову пожар који ће запалити  Србију.

Само потпуно поремећеној особи, оперисаној од сваке одговорности према сопственој држави и животима грађана, може да падне на памет да ради све ово. Само озбиљно поремећен човек може и да помисли да поново Срби убијају Србе, само због његове незајажљиве жеље да се дочепа власти. На жалост, такви су данас показали да их има.

Слика Ђиласове Србије је крвава глава народног посланика Марјана Ристичевића, кога на његовом радном месту линчују Ђиласови фашистички пси. Ко каже да своје псе већ сутра неће пујдати да упадају људима у куће?

Зато, та слика Ђиласове Србије, не може и не сме постати и слика Србије. Дужни смо да се овоме нарастајућем злу супротставимо и као друштво и као појединци, истовремено водећи рачуна да на не учинимо ништа што би ишло у прилог остварења њиховог сулудог плана.

Служба за информисање

Српска напредна странка

Check Also

Вучић председник СНС-а до избора, изабрани нови потпредседници

Председник Српске напредне странке Александар Вучић одбио је да прихвати једногласан предлог свих чланова те …