Главна / Друштво / Имлекова донација Србима на Косову и Метохији

Имлекова донација Србима на Косову и Метохији

imlekКомпаније Имлек, Бамби и Књаз Милош подржале су акцију прикупљања хуманитарне помоћи намењене српском становништву у Грачаници и Новом Брду. Предмет донације били су прехрамбени производи, млеко и млечне прерађевине компаније Имлек, слаткиши и кекс компаније Бамби, као и знатне количине Књаз Милош воде и напитака. Хуманитарна помоћ намењена социјално угроженим домаћинствима на централном Косову,  расподељена је преко Канцеларије за Косово и Метохију и Епархије рашко-призренске.

„На позив Министарства енергетике и Канцеларије за Косово и Метохију одлучили смо да помогнемо Србима који живе на територији општина Грачаница и Ново Брдо. Заједничком акцијом наших компанија Имлек, Бамби и Књаз Милош успели смо да прикупимо знатне количине прехрамбених производа,  који су неопходни и тешко доступни становништву на Косову и Метохији“, изјавила је Светлана Глумац из Денјуб фудс групе.

Check Also

Oдложено устоличење патријарха Порфирија у Пећкој Патријаршији

Свети Архијерејски Синод Српске Православне Цркве, под председништвом патријарха српског Порфирија, одлучио је да редовно …