Главна / Вести / Косово и Метохија / Трибина Српске у Лапљем Селу

Трибина Српске у Лапљем Селу

GI Srpska Laplje SeloПРЕДИЗБОРНИ ЕПП:

У препуној сали Дома културе у Лапљем Селу ГИ „Српска“одржала je трибину,  са које је позвала мештане овог села да изађу на изборе и да заокруже 126. Начелник косовског Управног округа и носилац листе „Српска“ Владета Костић истакао је да ће 3.новембра јавно изаћи са својом породицом и да ће заокружити 126.

„Трећег новембра и ви то требате учинити, децу за руке у тој истој школи која се зове „Миладин Митић“ и заокрузите 126, јер ту живи Србија“ рекао је Костић.

На трибини су говорили кандидат за градоначелника за општину Грачаница, канддидати за одборнике и начелник јужно-банатског округа.

Кандидат за одборника проф.др Мирослав Поповић је истакао да смо сведоци тешких времена и да ово је својеврсни референдум. Није као и обично гласање, једини нам је извор да поново гласамо и будемо јединствени да говоримо својим језиком да гласамо за ЗСО. „Трећег новембра будимо јединствени и гласајмо за српство и за опстанак“рекао је Поповић.

Laplje Selo GI Srpska

Подршку листи „Српска“ пружили су и Срби из Војводине који су преко начелника јужно-банатског округа Зорана Тасића послали поруку . “ Пријатељи из Војводине и Србије остају уз свој народ на Космету и да трећег новембра подржите оне који представљају Србију, да трећег новембра изађете и гласате за Бранимира Стојановића“казао је Тасић.

Кандидат за одборника Љубинко Караџзић поручио је присутнима да 3.новембра сви изађу и подрже Владу Србије. „Трећег новембра зато што волимо Србију, послушајмо Србију“ поручио је Караџић.

Републички посланик и председник покрајинског одбора СПС-а Звонимир Стевић, позвао је Србе да 3.новембра подрже ГИ „Српска“.

Кандидат за градоначелника ГИ „Српска“ Бранимир Стојановић рекао је да се после трећег новембра формира ЗСО и да не требамо заборавити на све Србе који живе и ван општине Грачаница, да треба бринути за све Србе који су овде на овим просторима. „Трећег новембра окрећемо нови лист“ поручио је Бранимир Стојановић.

Check Also

СЛ: Предузети све мере и заштитити живот председника Александра Вучића

Српски народ са Косова и Метохије је дубоко забринут због информација, до којих су дошле …