Главна / Вести / Србија / Петровић: Све Што је председник Александар Вучић рекао испоставило се као тачно

Петровић: Све Што је председник Александар Вучић рекао испоставило се као тачно

Члан Председништва СНС-а Лука Петровић каже, да се по ко зна који пут показало да све што је председник Србије Александар Вучић рекао испоставило као тачно.

“У протекла два дана, насилне демонстрације, под диригентском палицом Млађе Ђорђевића, Драгана Ђиласа, Нога, имале су само један циљ, а то је државни удар, односно покушај изазивања грађанског рата. Ово је покушај да се држава уништи и унизи. То покусавају исти они који су системски уништили и опљачкали нашу земљу”, каже Петровић.

Он додаје да је сада јасно свима да су ови насилни протести добро припремљени, и да нема говора о ванредном стању, осим покушаја да на власт дођу насиљем.

“Држава Србија ће знати да одговори. На власт у Србији може да се дође на једино Уставом загарантованим начином, а то је на изборима, путем воље наших грађана. Није Србија земља којом ће да владају навијачке групе и нарко картели. Србија је постала стуб мира и стабилности. Србија великом брзином напредује и постаје лидер у региону”, рекао је Лука Петровић.

Он је изнео чињеницу да смо постали лидери у економији, први по броју директних страних инвестиција, као и то да нам војска није никада била јача.

“Није ово лице наше Србије, него лице хулигана. Србија ће знати да сачува политичку и сваку другу стабилност. Пристојна, модерна и одговорна Србија ће победити!”, поручио је члан председништва СНС-а Лука Петровић.

Извор: ТВ Мост

Check Also

Вучић: За четири српске општине у БиХ 10 до 12 милиона евра

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да ће Србија помоћи четири српске општине, три …