Главна / Друштво / Слађана Иванчевић: РТВ Грачаница увек на висини задатка

Слађана Иванчевић: РТВ Грачаница увек на висини задатка

Поводом 21.годишњице постојања Радио Телевизије Грачаница директорка ЈП Мрежа Мост Слађана Иванчевић истакла је у Јутарњем програму РТВ Грачаница да без подршке Владе Републике Србије, председника Србије Александра Вучића, Канцеларије за Косово и Метохију, ЈП Мрежа „ Мост“ не би била тако успешна.

„Најпре бих захвалила директору Канцеларије за Косово и Метохију Петру Петковићу на дивној честитки коју је упутио поводом рођендана Радио Грачанице. Радио Грачаница и цела Мрежа „Мост“ не би била тако успешна да не добија подршку од Владе Србије, председника Александра Вучића, Канцеларије за Косово и Метохију. То нам даје ветар у леђа да идемо даље“, рекла је директорка ЈП Мрежа Мост Слађана Иванчевић.

„Честитам колегама 21.рођендан. Ова година је пролетела, била је напорна и тешка,другачија и овде су  отежани услови рада, јер није исто радити у јужној српској покрајини или радити у неком другом месту у нашој држави.Трудићемо се да овај дан да прославимо међу собом ,због тренутне ситуације са коронавирусом и трудићемо се да гледаоцима направимо добар програм и да их позовемо да и даље остану са нама и да много година славимо заједно.РТВ Грачаница је увек била на висини задатка.“

 Према речима директорке Иванчевић, боримо се са невидљивим непријатељем, али успели смо да се изборимо са таласима  коронавируса, испоштовали смо све и поштујемо и даље препоруке кризних штабова.

„Нисмо имали проблема у већим таласима, поштовали смо све мере у таласима који су за нама. Наставићемо да поштујемо све препоруке епидемиолога, кризних штабова и да се сачувамо да на овај талас одреагујемо, као и на претходни.Испоштовали смо све мере и наставићемо и даље како би сачували здравље.Поред тога што је ЈП Мрежа“ Мост“обезбедила дезинфекциона средства, маске за запослене, добијамо и велику подршку и помоћ од општина у којима имамо своје пословне јединице“.

РТВ Грачаница одлично функционише и ту не бих да мењам ништа, рекла је Иванчевић.

„Скоро шест година радимо заједно и није било никаквих проблема.Ми смо се трудили да обезбедимо опрему, да подмладимо кадар и да пружимо услове да радите свој посао онако како знате. Ви одлично знате свој посао и РТВ Грачаница одлично функционише и ја ту ништа не бих да мењам.Прво преко телевизије Мост видите се широм централне Србије и добра је сарадња са националним телевизијама у централној Србији“.

Што се радија тиче, Иванчевић истиче да се, поред електронских медија,  путем радија, људи и даље информишу.

„Из свог личног искуства могу да кажем да  је радио моја прва љубав.Прво сам на радију почела да радим и ту има неке топлине. Оно што слушаоци чују, другачије прихватају него са телевизије. Ја сву подршку дајем радију и радио можете слушати где год да се налазите“.

ЈП Мрежа“ Мост“ је једна права породица и одлично функционишу све пословне јединице.

„Трудила сам се од како сам дошла да Мрежа“ Мост“ буде једна права породица и то сам и остварила. Људи који се налазе на челу пословних јединица и који су моји непосредни посредници одлично функционишу. Успели смо да поделимо реоне и да свако зна ком месту припада и да тако поделимо терене, да не долази екипа из Косовске Митровице у  Грачаницу и обратно.Однос између пословних јединица је пријатељски, коректан и сарадња је онда добра. Оно што је била моја мисија и моја план јесте узајамна сарадња и нема потребе да се тим који добро ради, мења”, рекла је Иванчевић.

 

 

Check Also

Вучић и Чен Бо о ситуацији на КиМ уочи састанка у Бриселу

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас амбасадорку Народне Републике Кине Чен Бо и …