Главна / Вести / Косово и Метохија / Фићовић: Оправдавамо добар глас који нас прати свих година

Фићовић: Оправдавамо добар глас који нас прати свих година

Координаторка Радија Косовска Митровица који послује у саставу ЈП ”Мрежа Мост” Маја Фићовић не крије задовољство што је на челу једне успешне медијске куће, која је као и сви у послератним временима, прошла трновит пут до успеха.

Гостујући у специјалном рођенданском програму Фићовић је рекла да је у овом тренутку, редакција још ангажованија на пољу објективног, истинитог и умереног извештавања.

„Ми, као озбиљна медијска кућа, увек инсистирамо да свака информација која посредством нас дође до аудиторијума, буде тачна, проверена али и брза. Мислим да ових дана апсолутно оправдавамо добар глас који нас бије, да смо радио којем се верује. Поштујемо све мере и савете медицинских стручњака и надлежних институција везане за дезинфекцију простора, физичку дистанцу,ношење хигијенске опреме, а да притом наш програм и портал  не трпе нимало. Новинари су и у студију и на терену, раде неуморно, а мени као руководиоцу овог колектива, њихова безбедност је на првом месту“, рекла је Фићовић и изразила задовољство што су засад сви радници здрави.

Улога медија поред пружања информација, ових дана се, како каже, огледа пре свега у едукацији грађана, додала је Фићовић.

Извор: Радио Косовска Митровица

Check Also

Селаковић: Ни око чега са тим људима не можете да се договорите

Министар спољних послова Никола Селаковић изјавио је данас у Бриселу, након нове рунде дијалога, да …