Главна / Друштво / Лука Петровић: “Докле више претње и сатанизација породице Вучић”?

Лука Петровић: “Докле више претње и сатанизација породице Вучић”?

Докле више? Докле више претње и сатанизација породице Вучић? Докле више претње и позиви на убиство тој дивној деци какви су Данило, Милица и мали Вукан? Докле ће више Ђиласови сарадници и следбеници да прете председнику Вучићу и његовој породици, упитао је Лука Петровић, члан Председништва СНС поводом претњи бившег функционера Двери Срђана Нога, породици председнику Александру Вучићу.

“Где су сад сви из опозиције и тајкунских медија да осуде овакве најстрашније претње и позиве на убиство? Је л’ то једино што Ђилас и његови сарадници нуде нашем народу? Је л’ једина њихова политика, политика претње, мржње, прогона и позива на убиство сваком ономе ко мисли другације од њих и ко им се супротстави? Јел то порука свима нама шта би нам се десило када би којим случајем поново успели да се дочепају власти,”додаје Петровић.

“Морате једном да схватите, сваким даном народ вас све више неће и не жели. Све што сте радили и урадили било је на штету наше земље и нашег народа. Све што сте могли да опљачкате и уништите то сте урадили. Све што сте упропастили тај исти човек Александар Вучић, коме свакодневно претите убиством, је за ових осам година је одговорном политиком и мукотрпним радом поправљао и исправљао. Зато му народ бескрајно верује. Зато што за разлику од вас који политику и нашу земљу доживљавате као средство за ваше богаћење и отимање он живи за нашу земљу и нас народ. Зато ћемо наставити јос јаче да се боримо против криминала, корупције, против таквих као што сте ви. Борићемо се за пристојну и модерну Србију и победићемо!”

Извор: Саопштење

 

Check Also

У Србији регистрована 6.051 новозаражена особа, 56 преминуло

У Србији је у последња 24 сата регистровано 6.051 новозаражених коронавирусом од укупно 19.482 тестираних. …