Главна / Друштво / Удружење пословних жена „Авенија“ траје већ 20 година

Удружење пословних жена „Авенија“ траје већ 20 година

Удружење пословних жена „Авенија“ траје већ 20 година чувајући традицију простора Косова и Метохије. У току прошле недеље ово Удружење манифестацијом „Традиција нас је очувала“ обележило је јубилеј.

Програм је био много скромнији него што смо планирали за овако велики јубилеј, али тако је налагала тренутна епидемиолошка ситуација, истакла је гостујући у Јутарњем програму РТВ Грачаница Гордана Ђорић, председница УПЖ „Авенија“.

„Није било лако истрајати 20 година. Било је многих потешкоћа, али на нашу срећу некако смо све то превазилазили и још увек трајемо. По реакцији наших суграђана, до сада смо имали добре резултате. Трудићемо се да буде све више тих позитивних резултата, а све у циљу да помогнемо да се отворе нова радна места, да има већи број запослених жена, да се створе бољи животни услови и да заштитимо наша права, која се и даље крше“, казала је Ђорићева.

Када су права жена у питању она је истакла да је у овом тренутку потребно економско оснаживање жена и да више жена буде на руководећим местима.

Чланице Авеније су током протеклих 20 година посетиле многе манифестације и такмичења са којих су доносиле бројне награде.

Check Also

Поповић упутио честитку исламским верницима поводом Курбан Бајрама

Председник општине Грачаница Срђан Поповић упутио је честитку свим исламским верницима поводом Курбан Бајрама. „ У име …